Uw auto naar Garage Janssen in Wolvega voor onderhoud en reparatie

Onderhoud auto

Langer plezier van uw auto

De onderhoudsintervallen van de moderne auto worden steeds langer. Desondanks blijft regelmatige controle belangrijk. Voor veel onderdelen is het niet vanzelfsprekend dat ze een autoleven lang mee gaan. Voor sommige onderdelen is ook het gebruik van invloed op de levensduur. Remmen, stuurdelen, oliën en koeling moet u regelmatig in de gaten houden. Ook bij jonge auto’s! Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Kom gerust langs bij Garage Janssen in Wolvega.

Neem contact op
Reparatie alle automerken

Reparatie alle automerken

Voor ruim 90% van alle merken auto’s is geavanceerde uitleesapparatuur aanwezig. Garage Janssen heeft goede connecties met diverse automaterialendealers waardoor een dagelijkse levering van originele onderdelen van onder andere Peugeot, Citroën, Renault, Nissan en Opel, gegarandeerd is. Daarnaast heeft Garage Janssen een goede band met Brezan automaterialen Wolvega voor de meeste overige onderdelen. Uw auto toe aan reparatie? 

Neem contact op

Periodiek onderhoud

Hoe vaak uw auto een beurt nodig heeft, hangt af van het model. Maar één maal per jaar een inspectie blijft nodig. Dit is niet te verwarren met een apk. Bij twijfel, laat u adviseren door Garage Janssen.

Nieuwe autobanden?

Garage Janssen zorgt voor een uitgebalanceerd rijgedrag van uw auto met keuze uit alle merken banden.

Interesse? Neem contact op.

Kleine beurt vanaf € 160,-

Olie en oliefilter vervangen en alle vloeistoffen controleren. De auto geheel optisch nakijken.

Grote beurt vanaf € 300,-

Houdt in: kleine beurt, alle filters (lucht, brandstof en interieur) vervangen, remmen (voor en achter) reinigen en bij benzinemotoren de bougies vervangen.